Нова термовизиска камера!


НОВО! Нова термовизиска камера од програмата на CHAUVIN ARNOUX C.A 1879 Diacam. Мала, компактна со многу можности, пристапна цена.Температурен опсег до 350 C, автоматска детекција на најниските и највисоките температури, меморирање на податоците на SD мемориска картичка, софтвер за обработка на податоците...

Прочитај повеќе...

Нов NSX прекинувач!

Нова генерација на прекинувач NSX од 100 до 630А на Schneider Electric. Компактен прекинувач со вградена термомагнетна и електронска заштита како и можност за мониторинг на моќноста и енергијата преку дисплеј вграден на самиот прекинувач, како и преку мрежа и со соодветен софтвер, овие прекинувачи го оптимизираат менаџментот на електричните инсталации.

Прочитај повеќе...

Scopein@BOX


Scopein@BOX е виртуелен дигитален осцилоскоп. Нови генерации на дигитални осцилоскопи анализатори кои се приклучуваат на вашиот ПС. Освен основните функции на еден осцилоскоп, оваа серија овозможува FFT анализа, анализа на хармониците и снимање на податоците, локално или далечинско управување преку 10mb Ethernet врска.

Прочитај повеќе...

Schneider Electric!


Спратни табли Mini Pragma, автоматски осигурачи DOMAE, FID заштита DOMAE од програмата на Schneider Electric. Комплетно и сигурно решение за вашите домови и деловни објекти со врвен квалитет и добар дизајн.

Прочитај повеќе...

UNICA Wireless


UNICA Wireless безжична електро галантерија. Далечинско командување на вашето електрично осветление.

Прочитај повеќе...

Официјален дистрибутер

Наши производи

Please wait while JT SlideShow is loading images...
КонтакторДисплејОсцилоскопПрекинувачСериски прекинувачШуко приклучницаШуко приклучница со капачеТахометриТермовизиска камераТипкалаUNICAВакумски прекинувач

Услуги

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Изведба на електрични инсталацииИзработка на командно разводни ормариПроектирање и изработка на автоматика за индустриски процесиИзведба на енергетски трафостанициРеконструкција на високонапонски ќелииПроектирање и изведба на кондензаторски батерииИзведба на енергетски трафостаници